Detailní popis produktu
Chceš zažít nezapomenutelnou letní atmosféru s šálkem výjimečné výběrové kávy? Pak jsi tady správně! Limitovaná edice Summer Vibes tě svými osvěžujícími ovocnými tóny přenese do exotického ráje, kam se s každým dalším douškem budeš chtít vracet znovu a znovu.
Z jakých káv se Summer Vibes skládá?
V srdci této kávy se ukrývá pečlivě vybraná káva z Kolumbie od farmáře Oliviera Ňaňeze. Tento základ jsme vylepšili přidáním dvou jedinečných ovocných výběrových káv z Farmy Monteblanco, rovněž v Kolumbii. Jedna z těchto káv byla infuzována sladkým mangem, zatímco druhá šťavnatým passion fruit. Výsledkem je neuvěřitelně osvěžující káva s bohatými ovocnými tóny, které jsou naprosto neodolatelné a stávají se must-have letošního léta.
Náš tip: exploze Exotických Chutí: Summer Vibes Káva s Mangem a Passion Fruit
1. Připrav si kávu Summer Vibes a nech ji důkladně vychladit.
2. Naplň vysokou sklenici až po okraj kostkami ledu pro maximální osvěžení.
3. Přidej do sklenice několik plátků čerstvého manga a passion fruit, které dodají tropickou svěžest.
4. Nalij vychlazenou kávu Summer Vibes do sklenice a užij si vůni exotických plodů.
5. Pomalu přilij pomerančovou limonádu, aby se jemně smíchala s kávou a vytvořila osvěžující bublinkový efekt.
6. Ozdob drink plátkem limetky a několika lístky čerstvé máty pro extra chladivý zážitek.
Tento osvěžující letní drink je jako stvořený pro horké letní dny! Užij si chuťové exploze a nech se unést na vlnách exotických chutí. Na zdraví a krásné letní dny!
Kolumbie - Monteblanco
Farmu Monteblanco, která se nachází ve městě Acevedo v Kolumbii vlastní Rodrigo Sánchez Valencia. Je již třetí generací pěstitelů kávy na této farmě. Díky vysoké nadmořské výšce (1730 m n. m.) a vynikajícímu mikroklima jsou podmínky pro pěstování výběrových káv ideální.
Rodrigo zpracovává kávu tak, že je nejprve ručně sbírána a následně fermentována ve slupkách po dobu 8 dní. Při fermentaci přidává ke kávovým třešním ovoce - my jsme vybrali kávu s mangem a kávu s marakují - a směs bohatou na cukr, jako je melasa (sirup, který vzniká při výrobě cukru) nebo panela (nerafinovaný třtinový cukr). Po 8 dnech se odstraní z kávy slupky a vrátí se zpět do fermentované ovocné směsi, kde se fermentuje dalších 180 hodin. Následně se káva rovnoměrně suší po dobu 20 - 25 dní.
Kolumbie - Oliviero Ňaňez
Oliverio se společně se ženou stará o rodinný podnik a vede k tomu i své děti. Zakládá si na poctivé práci a neustále se snaží zlepšovat postupy a procesy na farmě. Také se baví vysazováním nových nezvyklých odrůd káv. Jeho práce je současně jeho koníčkem.
Tato káva je odrůdy caturra colombia a její chuťový profil je naprosto lahodný. Najdeš v ní tóny smetany, vanilkového cheesecaku a bílé čokolády.
Oliverio pěstuje kávu na své farmě La Correa, která se nachází v obci Bruselas v nadmořské výšce 1750 m n. m. v Kolumbii.
Touch of summer vibes je tedy kombinací tří káv z Kolumbie, které se naprosto skvěle doplňují a vytváří tak nezaměnitelný chuťový zážitek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filtr |
---|---|
Způsob přípravy: | Filtrovaná káva |
Chuťový profil: | Piňa colada, mango, passion fruit |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.