Doprava ZDARMA od 499,- Kč s kódem DOPRAVA. Platí do 30.4.2024.

Zvolte měnu: CZKEUR

ÚvodKávaEspressoTOUCH ESPRESSO #1

TOUCH ESPRESSO #1

TOUCH ESPRESSO #1

Kód produktu: E2996

Espresso
Espresso
Chuťový profil
lískový oříšek, karamel, čokoláda
Skladem

Zvolte variantu

215 Kč

Popis produktu

Nevíš jakou kávu vybrat? Zkus naši řadu Touch of espresso. Káva v této řadě je namíchána tak, aby chutnala i úplným kávovým začátečníkům. Touch espresso #1 je pak první blend, který prostě musíš ochutnat.

Jedná se o spojení káv z Brazílie a Peru, které neuvěřitelně ladí. Výsledná chuť má sladké tóny po lahodném karamelu a tmavé čokoládě, kterou dotváří chuť křupavých lískových oříšků.

Brazílie - Sao Francisco da Bella Vista

Tarcízio Aldo Zugliani koupil farmu Sao Francisco da Bella Vista v roce 1993. Byla to obyčejná farma, kterou Tarcízio v průběhu let výrazně vylepšil. Vybudoval terasy na sušení kávy a investoval do lepších zpracovatelských zařízení a sušiček. Farmu znovu osázel mladými sazenicemi, aby zvýšil produktivitu a kvalitu. Všechny tyto kroky zvýšily celkovou kvalitu a pomohly vyrobit tuto šarži odrůdy Yellow Catuaí, která byla zpracována naturálním způsobem.

Farmář: Tarcízio Aldo Zugliani
Farma: São Francisco da Bella Vista
Město: Carmo de Minas
Oblast: Mantiquieria de Minas
Odrůda: Yellow Catuaí
Zpracování: natural

Peru - Juan Marco El Palto

Asociación de Productores Cafetaleros Juan Marco "El Palto" – zkráceně JUMARP – založil v roce 2003 José Carranza Barboza a dalších 35 drobných zemědělců. Asociace se zrodila z touhy vyvinout nový model pěstování a vývozu kávy zaměřený na producenty. Všichni zemědělci produkují certifikovanou organickou a fairtradovou kávu. 

V celém Peru používá většina drobných producentů podobný model domácí výroby. Farmy jsou malé a většina rodin se spojí, aby přispěla potřebnou prací – od prořezávání přes pletí až po hnojení – k úspěšné sklizni kávy.

Farmář: Drobní farmáři
Farma: Asociación de Productores Cafetaleros Juan Marco El Palto (JUMARP)
Město: El Palto
Oblast: Amazonas
Odrůda: Catimor, Caturra, Typica
Zpracování: washed

Vlastnosti

Způsob přípravy
Espresso
Chuťový profil
lískový oříšek, karamel, čokoláda
Výpis se aktualizuje…