Detailní popis produktu
Kangocho Factory se nachází poblíž města Karatina v okrese Nyeri a těží ze své polohy na svazích Mount Kenya s půdou bohatou na minerály a stálými ročními srážkami, které jsou ideální pro pěstování kávy.
Sklizeň
Kvetení probíhá od června do srpna a káva se sklízí od října do ledna. Průměrné roční srážky v oblasti jsou 1300-1800 mm a průměrná roční teplota je 20,5 °C.
Zpracování
Jakmile jsou zralé třešně rozvlákněny, pergamen fermentuje po dobu 12 hodin. Potom se promyje v promývacích kanálech a oddělí podle hustoty. Po oddělení se pergamen rozloží na sušicí stoly a suší se asi 14 dní.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Espresso |
---|---|
Způsob přípravy: | Espresso |
Chuťový profil: | Ostružina, Černý rybíz, bílý čaj, broskev |
Farmář: | Drobní farmáři |
Farma: | Kangocho Factory |
Oblast: | Nyeri |
Odrůda: | Batian, Ruiru 11, SL-34, SL-28 |
Zpracování: | Washed |
Nadmořská výška: | 1600 - 1800 m n. m. |
Cuppingové skóre: | 86,75 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář